Afsluitingen

Opzoek naar een omheining?

Een tuin is niet compleet zonder een mooie, bijpassende afsluiting. Den Tuintovenaar plaatst alle soorten omheiningen en poorten. Zo kunnen we tegemoet komen aan ieders budget en stijl.
U kan kiezen voor een hoge of lage afsluiting, voor een omheining die u de nodige privacy biedt of net voor een doorzichtige afrastering om het uitzicht op de omgeving niet te verliezen.

Wij plaatsen onder andere houten panelen in alle houtsoorten, uitvoeringen en kleuren, die uw tuin een authentieke uitstraling zullen geven. Maar ook voor draadafsluitingen zit u goed bij ons. Of wat dacht u van karakteristieke afsluitingen zoals schermen van gevlochten hout, schorsmatten, heidematten of steenkorven? Laat uw fantasie maar de vrije loop, Den Tuintovenaar zorgt voor de uitvoering.

Uiteraard kunnen ook bedrijven en verenigingen rekenen op de diensten van Den Tuintovenaar wat betreft het plaatsen van omheiningen.

Wij kunnen tevens zorgen voor het plaatsen van bijpassende tuinpoorten. Ook hier heeft u alle keuze wat materialen, uitvoeringen en merken betreft. Een lage of een hoge poort? Een klein tuinpoortje of een imposante toegangspoort die als blikvanger fungeert? Alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Uw tuin laten inrichten of onderhouden? Dan bent u bij Den Tuintovenaar aan het goede adres. Aarzel zeker niet om ons te contacteren als u een afspraak wenst te maken of indien u een vrijblijvende offerte wenst. Wij helpen u met veel plezier verder.

Ontdek enkele van onze toverachtige creaties