Verhardingen

Eindelijk mooi weer!

Bij een tuin horen uiteraard ook een sfeervol tuinpad en een gezellig terras waar het heerlijk vertoeven is. Ook hiervoor komt Den Tuintovenaar graag ter plaatse. Ook opritten en kleine parkings leggen wij met veel plezier aan. Wij zorgen voor het leveren van de nodige materialen en natuurlijk voor een perfecte plaatsing.

U kan onder meer kiezen voor betonklinkers, die verkrijgbaar zijn in allerlei uitvoeringen en kleuren. Door te spelen met klinkers van verschillende formaten en kleuren en eventueel een speciaal legpatroon te kiezen, kan u uw terras, oprit of parking ook een heel persoonlijke tintje meegeven.

Maar u kan ook kiezen voor gebakken keiklinkers, die zorgen voor een rustieke look en die niet veel onderhoud vergen. Of waarom geen prachtig houten terras in de houtsoort die uw voorkeur wegdraagt? Ook natuursteen biedt u bijna eindeloze opties, van onze Belgische blauwe hardsteen tot de meest tropische kleuren: met de natuurlijke schakeringen garandeert u een uniek terras waar u niet genoeg van zal krijgen. Tijdloos, landelijk of net modern? Alle stijlen zijn mogelijk.

Vraag een offerte aan

Uw tuin laten inrichten of onderhouden? Dan bent u bij Den Tuintovenaar aan het goede adres. Aarzel zeker niet om ons te contacteren als u een afspraak wenst te maken of indien u een vrijblijvende offerte wenst. Wij helpen u met veel plezier verder.

Ontdek enkele van onze toverachtige creaties