Tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin?

U wilt een nieuwe tuin, of u wilt uw bestaande tuin herinrichten? Misschien heeft u al een ontwerp in uw hoofd, of heeft een tuinarchitect er een voor u uitgewerkt? Doe dan een beroep op Den Tuintovenaar uit Dendermonde en Gijzegem.

Wat ook uw budget is, of u nu een kleine stadstuin of net een grote tuin heeft: Den Tuintovenaar zet al uw tuindromen om in de realiteit. Hij zorgt voor de aanleg van uw gazon en borders, en het planten van struiken, planten, bloemen, hagen en bomen. Ook voor een bijpassende afsluiting, een tuinpoort en verhardingen zoals tuinpaden en terrassen kan u op hem rekenen.

U kiest de stijl, de planten en de materialen: wij zorgen voor de rest. Wij gaan steeds professioneel en doordacht te werk, met een goed oog voor detail. Naast de nodige aanplantingen, kunnen wij desgewenst ook tuinafsluitingen en poorten voorzien in alle stijlen en uitvoeringen. Wilt u een terras in natuursteen, klinkers, keramische steen of een ander materiaal? Ook dat kan, net als tuinpaden en opritten.

Vraag een offerte aan

Uw tuin laten inrichten of onderhouden? Dan bent u bij Den Tuintovenaar aan het goede adres. Aarzel zeker niet om ons te contacteren als u een afspraak wenst te maken of indien u een vrijblijvende offerte wenst. Wij helpen u met veel plezier verder.

Ontdek enkele van onze toverachtige creaties