Tuinonderhoud

Eindelijk mooi weer!

Eindelijk mooi weer. Tijd om heerlijk te genieten van het zonnetje. Of misschien wilt u wel een barbecue organiseren voor vrienden of familie… Maar helaas: uw tuin is niet in orde. Het gras is te lang, uw haag moet dringend gesnoeid, …

Komt dit scenario u bekend voor? Of heeft u een stuk groen op het terrein van uw bedrijf of vereniging, en geen tijd of personeel om dat te onderhouden? In beide gevallen kan u een beroep doen op Den Tuintovenaar uit Dendermonde en Gijzegem. U kan bij ons terecht voor een eenmalig onderhoud, maar we werken ook met onderhoudscontracten.

Wij doen wat nodig is om uw gazon in topconditie te houden: verticuteren, bijzaaien, bemesten, maaien, het verwijderen van onkruidbehandeling, … Zo kan u optimaal genieten van een keurige gazon, die er mooi blijft uitzien. Maar ook voor heet snoeien, inkorten of rechtzetten van hagen en heggen kan u steeds bij ons terecht.

Een van onze specialiteiten is het snoeien van (fruit)bomen. Ook hoge of moeilijk bereikbare bomen kunnen we daarbij onder handen nemen. Bomen snoeien is een delicate taak, die op de juiste manier moet uitgevoerd worden door iemand met kennis van zaken. Niet enkel om veiligheidsredenen, maar ook om gezonde bomen te bekomen en behouden.

Vraag een offerte aan

Uw tuin laten inrichten of onderhouden? Dan bent u bij Den Tuintovenaar aan het goede adres. Aarzel zeker niet om ons te contacteren als u een afspraak wenst te maken of indien u een vrijblijvende offerte wenst. Wij helpen u met veel plezier verder.

Ontdek enkele van onze toverachtige creaties